În urmă cu câteva ore, vă anunțam, în exclusivitate, despre faptul că, în zona piteșteană Craiovei, o țigancă a încercat să înșele un bătrân.

Un polițist aflat în timpul liber, sesizat despre o stare conflictuală, a prins o persoană care încercase să înșele un bătrân. Agent Delcea Mădălin, absolvent al promoției decembrie 2017 din Școala de Agenți de Poliție ,,Vasile Lascăr” Câmpina, este încadrat la IPJ Argeș, ca ajutor de șef de post la Postul de Poliție Băiculești.

Azi, 9 ianuarie a.c., după ieșirea din serviciu, acesta se deplasa spre casă, în municipiul Pitești, când a fost sesizat prin zvon public despre o stare conflictuală între un bătrân care vindea branză și o minoră de 17 ani. Aceasta din urma, împreună cu un alt barbat, de 54 de ani, ar fi încercat să îl păcălească pe bătrân.

Politistul aflat în timpul liber a solicitat sprijinul unei patrule din cadrul sectiei 3 Poliție Pitești, a stabilit identitatea minorei și a împiedicat-o pe aceasta să părăsească locul faptei până la sosirea colegilor. Bărbatul care însoțea minora a fost identificat. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infractiunii de înșelăciune.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here