Home Economic Escapada de week-end – Valea cu Peşti

Escapada de week-end – Valea cu Peşti

de Dan Badea
70 vizualizări

Complexul turistic Valea cu Peşti – 4 stele, prin amplasamentul său de excepţie, într-o zonă în care turiştii beneficiază de o privelişte minunată a Lacului Vidraru şi a Munţilor Făgăraş şi cu notorietatea de brand câştigată de-a lungul timpului, reprezintă o oportunitate deosebită pentru dezvoltarea turismului în zonă. Complexul este amplasat într-un cadru natural de excepţie, la o altitudine de 875 m pe malul Lacului Vidraru, la numai 7 km de Barajul Vidraru, la 12 km de Cetatea Poienari (obiectiv turistic inclus în circuitele Dracula) şi la mai puţin de 38 km de Curtea de Argeş, pe celebrul drum Transfăgărăşan – DN7C, obiective care vor face din noul Complex Turistic Valea cu Peşti un punct turistic pe care mulţi vizitatori îl vor include în traseul lor în zona Transfăgărăşan.

Noul complex turistic are o capacitate totală de cazare de 60 de camere, cu spaţii destinate serviciilor de agrement, restaurant, seminarii-conferinţe în următoarea structură:

Demisol – sală bowling, biliard şi tenis de masă, zonă Spa (saună, piscină interioară, jacuzzi, masaj) şi restaurant.

Parter – bar de zi, recepţie, 2 camere cu baie proprie pentru persoane cu dizabilităţi, sală conferinţe, salon restaurant cu terasă, salon mic dejun.

Toate camerele au TV color conectat la un sistem de televiziune prin satelit, telefon cu acces direct la linie internaţională şi aer condiţionat.

Fiecare cameră are grup sanitar propriu cu: lavoar, wc, cadă/cabină de duş şi foen. Accesul în camere se face direct din holul de nivel şi aproape toate camerele au balcon.

Oferta cuprinde serviciile de bază oferite de un complex turistic, cazare şi masă, dar pune la dispoziţie şi posibilitatea organizării de seminarii şi conferinţe, training-uri şi diverse evenimente ca team-building-uri, sărbători de firmă, nunţi, botezuri, mese festive, închideri de an etc.

Pe lângă serviciile de bază oferite, complexul pune la dispoziţie servicii de agrement şi petrecere a timpului liber atât în incinta complexului (piscină interioară, saună, jacuzzi, bowling, biliard, ping-pong), cât şi în afara acestuia, prin practicarea unor activităţii ca: drumeţii montane, agrement pe Lacul Vidraru sau activităţi pe terenul de sport multifuncţional aflat în dotarea complexului turistic.

De asemenea, se vor organiza programe speciale cu diverse ocazii (ex. Valentine’s  Day, Halloween, Crăciun, Revelion, Paşti etc).

Clienţii pot beneficia şi de o serie de servicii suplimentare ca: sală de jocuri (bowling, biliard, tenis de masă), piscină, jacuzzi, saună, masaj, posibilitatea practicării unor jocuri de salon (şah, rummy, table, cărţi de joc), posibilitatea practicării de activităţi în aer liber pe terenul de sport amenajat în imediată apropiere a clădirii (fotbal, baschet, handbal, volei etc).

De asemenea, complexul asigură cadrul necesar desfăşurării unor şedinţe, training-uri şi seminarii prin punerea la dispoziţie a unei săli de seminarii şi conferinţe cu o capacitate de 100 de locuri din care nu vor lipsi dotările moderne şi necesare (ecran proiecţie, videoproiector, flip-chart, sistem audio, sistem de traducere simultană, laptop, televizor, DVD player).

 

Tarife cazare în perioada 17 Feb 2012 – 31 Dec 2012

Tip Cameră     Preţ/cameră     Preţ/weekend

Mic dejun inclus         250 RON        250 RON

Mic dejun inclus         200 RON        200 RON

Camera dublă

Mic dejun inclus         200 RON        200 RON

Camera dubla matrimonială

Mic dejun inclus         200 RON        200 RON

Garsonieră

Mic dejun inclus         230 RON        230 RON

Apartament

Mic dejun inclus         250 RON        250 RON

 

 

 

 

Facebook Comentarii

Pe aceeași temă

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00