După cum vă relatam într-un material anterior, la PSD Argeș va fi organizată o rundă de alegeri interne pentru prelua frâielor partidului la nivel județean. Noua conducere a filialei județene urmează să fie aleasă pe data de 18 ianuarie. Până la acest moment, trei nume au fost vehiculate pentru a-și depune candidaturile pentru alegerile ce vor avea loc la data mai sus menționată. Aceștia sunt: Maria Dinu (actual administrator public al județului), Ion Mînzână ( vicepreședintele CJ Argeș) și deputatul Cătălin Rădulescu. Pentru a afla mai multe detalii despre acest subiect, redactorii ArgesPlus.ro au încercat să ia legătura cu fiecare dintre ei, însă, doar ,,doamna de fier” a administrației județene a dorit să ne ofere un punct de vedere pe această temă:

Iată ce a declarant Maria Dinu, în EXCLUSIVITATE pentru ArgesPlus.ro:

,,La vremuri noi, oameni noi! Urmare rezultatelor și evoluției politice din ultima perioadă, cred cî PSD Argeș are nevoie de o schimbare. PSD Argeș este un partid viu, cu resurse umane solide, care a dovedit unitate în momentele importante. Întotdeauna am contat ca echipă, am fost aproape de comunitate, pentru ca esența social-democrației este grija față de oameni. ”

Vă reamintim că, timp de zece ani, s-a aflat în fruntea Cabinetului I al judeţului, sub conducerea fostului preşedinte al CJ, Constantin Nicolescu, iar după plecarea acestuia de la şefia judeţului, Maria Dinu a decis că este timpul să facă o pauză din administraţia publică timp de doi ani, activând în mediul privat. După alegerile locale din 2016, Maria Dinu, a revenit în echipa CJ Argeș, ca om de bază al președintelui Dan Manu.

În baza unui concurs organizat în anul 2017 pentru postul de administrator public al județului, funcție ocupată la momentul respectiv de către Florian Pena, Maria Dinu a reușit să câștige concursul, având în spate o vastă experiență în coordonarea aparatului public al județului, fiind de altfel cartea ei de vizită.

(Antoniu Neguț)

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here