Home Prima Pagina F.C. Argeș: reunire… fără antrenori!

F.C. Argeș: reunire… fără antrenori!

de Argeseanul
55 vizualizări

Lotul F.C. Argeş s-a reunit astăzi fără prea mare ștaif și fără… tehnicieni. Principalul Iordan Eftimie şi secundul Marius Prisăceanu au absentat însă motivat. Ei au fost la Bucureşti pentru a-şi prelungi licenţa de antrenori. Pe lângă cei doi a mai lipsit și mijlocașul Marius Ion, adus în vară de la Albota. Acesta este răcit și va reveni la antrenamente cel mai devreme miercuri.

Nici măcar o certitudine

Prima ședință tehnică din 2011 a fost condusă de Bogdan Vișan, antrenorul cu portarii. Acesta nu ne-a putut da prea multe detalii despre modul cum va decurge pregătirea din această pauză competițională. Singura noutate, nicidecum certitudine, este prezența la antrenament a fundaşului central Ionuţ Neagu. El are 24 de ani, ultima dată a evoluat la Petrolul Ploieşti, acum fiind liber de contract. Cert este că jucătorul a solicitat o sumă piperată pentru buzunarele conducerii argeșene, nefiind încă sigur dacă va rămâne sau nu în Trivale. Pe lista piteştenilor se mai află atacantul Marius Mitu, de la C.S.M. Rm. Vâlcea,  fundașii centrali Da Silva, de la Girom Albota şi Constantin Şerban, de la A.S. Bradu.

Bogdan Vișan

Deși s-a spus că alb-violeții se vor pregăti până la începerea returului la Pitești, acum se vorbește chiar și despre cantonament în afara județului. Sunt discuții pentru un stagiu centralizat la Sinaia. Doar se vorbește, presupusa plecare fiind pe 17 ianuarie, pentru 10 zile. La fel de nesigură este şi efectuarea vizitei medicale, care va avea loc la Craiova și unde  F.C. Argeș ar trebui să meargă miercuri.

Jucătorii sunt încrezători

Atacantul Daniel Ivănică privește cu optimism viitorul retur și speră să înscrie cât mai des pentru echipa sa. „A fost o vacanță frumoasă, liniștită, pe care am petrecut-o lângă familie. Ne dorim cu toţii să avem rezultate cât mai bune în retur şi, bineînţeles, victorii cât mai multe pentru a acumula o zestre consistentă de puncte care să ne permită să ocupăm un loc cât mai bun în clasament. Sper ca după primele trei etape să obținem măcar două victorii. Pentru mine îmi doresc doar să fiu sănătos și să marchez cât mai multe goluri, ca să-mi ajut echipa”, a declarat Dănuț Ivănică.

Mirel Bolboașă

Și Mirel Bolboașă, goalkeeperul alb-violet crede că F.C. Argeș va avea un retur reușit: „Ne-am rodat și noi puțin, acum știm ce înseamnă liga a II-a. Victoriile ne vor ţine acolo sus. Nu contează câte goluri voi încasa eu. Prefer ca toate meciurile să se termine 5-4 pentru noi, iar eu să iau patru goluri de fiecare dată, important este să cucerim cât mai multe puncte”, a spus căpitanul F.C. Argeș.

Fototext: Adrian Dragomir

Facebook Comentarii

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00