Liderul PRO România, Victor Ponta a declarat joi, după întâlnirea cu Ludovic Orban, că partidul său nu susține Guvernul. Ponta a declarat că are alte prioriăți și anume să apere social-democrația din România

„Am răspuns, așa cum era normal, invitației de a avea o scurtă discuție. A fost foarte scurtă, că nu era cazul de mai mult. Noi avem un obiectiv mare – vrem să apărăm interesele electoratului de stânga, care a fost trădat de conducerea PSD. Discuțiile nu puteau să avanseze, să spunem că votăm guvernul. Nici vorbă de așa ceva”, a declarat Victor Ponta la finalul întâlnirii cu premierul desemnat, Ludovic Orban.

Liderul Pro România a mai spus că partidul său consideră că este “un lucru bun, să se organizeze alegeri anticipate odată cu cele locale”.

„N-am pus nicio condiție, n-am cerut niciun minister, nu mi s-a oferit niciun minister. Dacă voiam ministere, luam de la Dăncilă”, a mai spus Ponta.
Ludovic Orban își continuă seria negocierilor pentru susținerea noului Guvern în Parlament. „Mi s-a părut că ne-am înțeles”, a declarat premierul desemnat după întâlnirea cu Pro România a lui Victor Ponta.

Caricatura de Mihai Matei pentru www.argesplus.ro

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here