Ieri 17.10.2019, în urma invitației primite de CTF Găvana de la antrenorul echipei de fotbal U19 al clubului FC Argeș, fosta mare glorie a echipelor din Trivale, Dinamo Bucuresti și a Naționalei României, Vali Nastase, de a participa la un antrenament și un meci de fotbal cu echipa de sportivi a CTF Gavana, în compania echipei de tineret a lui FC Arges, profesorul Gabriel Pătrășcan, însoțit de o grupă de copii, au onorat invitația, iar beneficiarii CTF Găvana au participat la un antrenament oficial al echipei U19 a clubului pentru care Nicolae Dobrin a scris istorie. Apoi, a avut loc un meci al „orgoliilor” (copiii de la Găvana având prieteni printre sportivii echipei de juniori ai lui FC Argeș, încheiat sugestiv , la egalitate). A fost o zi specială, cu oameni speciali, în diseminarea activității, copiii au vizitat baza sportivă a clubului etalon al Pitestiului, au făcut poze cu fotbaliștii și staff-ul tehnic și au primit o minge cadou.

Astfel de manifestări, ce au dublu rol( incluziv-social și sportiv), pe lângă instructiv-educativ și ludic-recreativ, vor continua și în perioada următoare, așa cum ne-au precizat reprezenanții CTF Găvana.

Facebook Comments
Articolul precedent„CARDEALA” DE SAMSAR
Articolul următorFAZA ZILEI:Nu s-au inteles la pret
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here