Chiar dacă a trecut ceva timp de când fostul senator Cristache era un personaj activ pe scena politică argeșeană, iată că anul 2020 a venit cu schimbări și numiri în aproape toate formațiunile politice, iar Iulian Cristache pare că se simte din nou pregătit pentru a-și duce bătăliile politice până la final. După ce a stat ceva timp pe banca de rezerve a PSD Argeș, Iulian Cristache s-a reactivat politic în filiala județeană a Partidului Ecologist Român, acolo unde a fost numit președinte.

Recent, noul an a venit cu o numire pentru Iulian Cristache în funcția de președinte în cadrul P.E.R Argeș, iar din această postură va putea candida pentru funcția de primar al orașului Ștefănești, localitate condusă în prezent de către Ioana-Jenica Dumitru.

Deși amândoi au fost la unison în vremurile bune ale UNPR-ului, se pare că cei doi urmează să se „dueleze” pentru a câștiga scaunul de primar al orașului Ștefănești. Pentru a fi sigur de câștigul acestor alegeri, Iulian Cristache va miza pe scandalurile publice care au zdruncinat din temelii administrația publică din Ștefănești, dar și pe încrederea electoratului care speră domnia sa că vor vota omul, și nu partidul din care face parte la acest moment. (A.N)

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here