Home Politic Fostul trezorier al PSD candidează în Argeş, din partea UNPR

Fostul trezorier al PSD candidează în Argeş, din partea UNPR

de Dan Badea
53 vizualizări

Aristide Roibu, fost trezorier la nivel naţional al PSD şi senator de Vaslui în două legislaturi va candida în Argeş, conform unor informaţii furnizate de UNPR Argeş şi validate cu jumătate de gură de către social-democraţii argeşeni. Aristide Roibu a părăsit PSD în anul 2011, după 16 ani de funcţii în acel partid, alăturându-se Uniunii Naţionale pentru Progresul României. De câteva luni, UNPR a rupt alianţa cu PDL, alăturându-se USL. Conform protocolului, progresiştilor li s-a promis un colegiu pentru candidatura la Camera Deputaţilor, însă niciunul dintre uneperiştii argeşeni nu a fost agreat de către tabăra lui Nicolescu. Preşedintele PSD Argeş a declarat vinerea trecută că şi UNPR va avea, din partea USL, un colegiu de deputaţi pe care să candideze.

De altfel, Georgiu Gingăraş, preşedintele UNPR Argeş şi un om cu experienţă politică vastă, a declinat invitaţia colegilor săi de organizaţie pentru a candida, din cauza sistemului de vot. ,,Alegerile parlamentare au devenit o veritabilă loterie, care îţi permite să ajungi în Parlament şi de pe locul trei sau patru, în funcţie de foarte multe circumstanţe. Dacă era vorba de un vot uninominal pur, aş fi candidat poate şi de unul singur. Aşa…,” declară Gingăraş.

Aristide Roibu a fost acuzat după plecarea sa, de către liderul PSD, Victor Ponta, că ar fi gestionat foarte prost fondurile social-democraţilor în timpul campaniilor electorale, rezultând datorii de milioane de euro, pe care partidul a trebuit să le plătească.

Facebook Comentarii

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00