Așa cum vă relatam într-un material anterior, sfârșitul anului trecut a venit cu un eveniment sfașietor în familia liderului rom Marian Mareș, totodată și patronul unor magazine de îmbrăcăminte din centrul Piteștiului. Băiatul său, Ionuț Daniel Mareș, s-a stins din viață în urma unui infarct miocardic la numai 30 de ani.

Astăzi, mai bine de câteva zeci de persoane, prieteni și rude s-au adunat la Capela Bisericii Mavrodolu pentru a își lua rămas bun de la Daniel și pentru a îi aduce un ultim omagiu. 

Așa cum era de așteptat, evenimentul i-a făcut pe toți cei prezenți să fie solidari și empatici cu durerea părinților defunctului care își plângeau băiatul la căpătâiul acestuia. Pe  parcursul evenimentului, omul de afaceri Marian Mareș împreună cu soția sa au avut nevoie de intervenția medicală celor de la SAJ Argeș, fiind copleșiți fizic și psihic de moartea fiului lor.

Pentru mulți dintre cei care au venit să își ia rămas bun de la Rane, așa cum îl știau prietenii și apropiații săi, vestea că el a plecat dintre cei vii i-a distrus emoțional. În timpul vieții sale, Daniel a ajutat mulți oameni, fiind un om săritor atunci când cei din jurul său aveau vreo problemă, fie ea de orice natură. 

Pe această cale, colectivul redacției ArgesPlus.ro dorește să transmită sincere ccondoleanțe familiei îndurerate!

Dumnezeu să-L odihnească în pace!

(Antoniu Neguț)

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here