Furt „tragicomic”. Un bărbat a sustras 14 sticle de băutură dintr-un supermarket

În ziua de 19 septembrie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt.

Din cercetări, s-a stabilit că în ziua de 12 august a.c., în jurul orei 13:00, un bărbat de 45 de ani, din Pitești, ar fi sustras 14 sticle de băuturi alcoolice din incinta unui supermarket, cauzând un prejudiciu de aproximativ 2.500 de lei.

Cel în cauză a fost depistat, iar prejudicial a fost recuperat în totalitate și restituit reprezentantului agentului comercial.

În aceeași zi, în urma administrării probatoriului, polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 2 Poliție Pitești, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de bărbatul în cauză. Ulterior a fost dispusă față de persoana în cauză, cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Dosarul cauzei va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de trimitere în judecată, transmite IPJ Argeș.

Facebook Comentarii
Evalueaza articol !
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.