Gabriela ZOANA in the EP in Strasbourg

În contextul în care Comisia Europeană dorește implementarea unui mecanism prin care să sancţioneze încălcarea statului de drept în țările Uniunii prin blocarea accesului la fondurile europene, am atras atenția în plenul Parlamentului European că, deși ideea este una bună, modul în care se dorește a fi implementată lasă loc abuzurilor. Dacă rezoluția va fi votată în acest format, Uniunea Europeană tinde să devină o fermă orwelliană în care toate statele sunt egale, dar unele state sunt mai egale ca celelalte.

În link-ul de mai jos veți regăsi înregistrarea video cu declarația politică a doamnei europarlamentar din plenul Parlamentului European de la Strasbourg. 


Facebook Comments
Articolul precedentEnergia electrică s-ar putea scumpi, după protestele de la Complexul Energetic Oltenia
Articolul următorFAZA ZILEI:Iohannel
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here