Home Prima Pagina HOROSCOPUL ZILEI-17 NOIEMBRIE

HOROSCOPUL ZILEI-17 NOIEMBRIE

de Matei Mihai
182 vizualizări

Z

PREOCUPAT DE CARIERA

Consumati prea mult timp si energie pentru a va consolida pozitia in ierarhia sociala.Astazi veti intelege ca exista si alte lucruri, cel putin la fel de importante, care sa merite atentia dumneavoastra!

O ZI LINISTITA!

Sunteti preocupat de gasirea unei surse  suplimentare de venituri, să vă implicaţi într-o activitate extra serviciu. Cu toate astea, modul in care va gospodariti timpul face ca ziua sa se deruleze fara sincope!

NU TOTI SUNT DE ACORD CU DUMNEAVOASTRA

Desi va doriti mult sa actionati doar cu asentimentul colegilor din echipa, veti avea neplacuta surpriza de a constata ca unii maraie prin colturi si nu aproba planurile dumneavoastra! Faceti-va putin timp si explicati-le in amanunt de ce credeti ca aveti dreptate!

SANSA NESPERATA

Un proiect mai vechi, impotmolit din lipsa de fonduri si aprobari beneficiaza brusc de un imbold neasteptat venit de la o persoana sus pusa care va ajuta dezinteresat.Nu ratati aceasta oportunitate!

MACINAT DE INCERTITUDINI

Sunteti pe un teren acoperit cu nisipuri miscatoare si nu stiti incotro s-o apucati.Nu prea vă aflaţi în apele dvs. Este poate momentul în care veţi conştientiza că nimic nu este sigur, atât timp cât nu există certitudini

SUCCES IN AMOR!

Popularitatea în randul persoanelor de sex opus va creşte simţitor. Vi se vor face complimente, chiar declaraţii, dar nu trebuie să le luaţi în serios chiar pe toate.Energia de care dispuneţi ar trebui consumată în scopuri practice, ceea ce vă va aduce şi satisfacţii.

EVITATI CONTACTUL CU AUTORITATILE!

Din păcate, vă concentraţi cu greutate şi trebuie să faceţi eforturi pentru a vă face înţeles. Dacă aveţi de semnat un contract sau alte documente oficiale, fiţi cât se poate de atent, deoarece în a doua parte a zilei pot să apară încurcături serioase.

NIMIC NU E GRATIS!

Sunteti primit in cercuri selecte. Vi se pot ivi ocazii şi beneficii nesperate, totuşi nu vă grăbiţi şi nu vă încredeţi în cei care vi le oferă aparent în mod dezinteresat. Trebuie să ştiţi bine ce vă vor cere în viitor.

COLABORARI AVANTAJOASE

Aveţi chef doar să vă distraţi şi să vă odihniţi şi vă folosiţi de farmecul personal pentru a scăpa de obligaţii neplăcuteRelaţia cu colegii va evolua excelent şi veţi putea miza pe sprijinul acestora ori de câte ori veţi avea nevoie. Şi colaborările vor fi avantajoase din toate punctele de vedere.

NU VA LASATI CALAUZIT DE APARENTE!

Sunteţi tentat să exageraţi problemele pe care le aveţi, dar se va găsi cineva care să vă aducă la realitate. Cineva din familie vă va da nişte bani. Există momente când judecaţi greşit oamenii, aşa încât ar fi mai bine să reflectaţi înainte să compromiteţi o prietenie aproape ideală.

FARA EFFORT NU VIN REZULTATE

Sunteţi cam comod iar acest lucru v-ar putea împiedica să rezolvaţi situaţiile cu care vă confruntaţi astăzi.Daca vreti cu adevarat rezolvari, e necesar sa va implicati!Atentie! Există o oarecare oportunitate pentru accidente.

CREATIVITATE

Astăzi, puterea de creaţie este pentru dvs. un atu. Pentru idealurile la care aspiraţi alături de intimi, veţi găsi şi alţi susţinători. Pledaţi pentru soluţiile dvs. originale.Relaţia cu colegii va fi bună pe aproape tot parcursul zilei. Climatul de la serviciu va fi relaxat şi veţi putea să vă puneţi în practică unele proiecte.

ZODIE FAVORIZATA-BALANTA

IMPINS SPRE SUCCES!

Echipa care s-a sudat in jurul dumneavoastra va sprijina neconditionat si asta va propulseaza spre culmi! Veti reusi in toate demersurile facute si veti intelege ca puteti aspira la mai mult!

 

Facebook Comentarii

Pe aceeași temă

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00