Dacă în zonele de șes și de deal toamna încă încearcă să își facă simțită prezența, în unele după-amieze temperaturile ajungând și la 25-27 de grade Celsius, la munte, la Cota 2000, iarna și-a intrat deja în drepturi.

În ultimele zile, Cristian Toma, administrator al Salvamont Argeș, a publicat mai multe poze cu primele ninsori din Argeș. Zăpada a ajuns la 10 centimetri în weekend, utilajele de deszăpezire intervenind de câteva ori. Șoferii care vor să ajungă pe Transfăgărășan în următoarea perioadă, sunt sfătuiți să își echipeze mașinile pentru sezonul de iarnă.

Facebook Comments
Articolul precedentNu-i a bună: Deficitul statului a crescut la 6,5 miliarde de lei
Articolul următorFAZA ZILEI:Victime colaterale
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here