Home Sport Înaintea meciului cu FC Argeş, Popa pune tunurile pe jucători

Înaintea meciului cu FC Argeş, Popa pune tunurile pe jucători

de Argeseanul
32 vizualizări

Azi, de la ora 18, la Mioveni, va avea loc derbyul local dintre FC Argeş şi echipa din localitate. Obiectivele sunt total diferite, una îşi doreşte victoria pentru a se apropia de promovare, cea de-a doua se chinuie să scape de retrogradare. Disputa va condusă la centru de Costin Florin Dan din Olteniţa, care va fi asistat de Caius Ionel Drula din Turnu Severin şi Cosmin Vatamanu din Bucureşti. Ilie Silviu Gulei- Turnu Severin va fi arbitru de rezervă, iar observatori, Marcel Coraş din Arad şi Stan Prodan din Alexandria. Galben-verzii nu stau foarte bine la capitolul moral, ei vin după egalul de la Arad (0-0, cu un om în plus din minutul 30).  Tehnicianul Ionuţ Popa a pus tunurile pe elevii săi, acuzându-i că nu dau totul în teren. „Mi-e greu să înţeleg cum şi de ce unii jucători de la echipa noastră au avut un randament atât de slab în partida cu UTA. În afara lui Olteanu, Miulescu, Enache şi Ayza, ceilalţi n-au jucat nimic.

Ionuț Popa

Unii ori nu vor, ori nu pot. Poate unii nu vor şi se mulţumesc cu puţin. Le-am spus în vestiar aceste lucruri, nu e un refugiu al meu în faţa presei. Ei ar fi nemulţumiţi pentru că nu şi-ar fi primit primele restante, dar noi plătim performanţa. Vor lua primele de joc atunci când vor fi pe unul din primele două locuri şi dacă vom promova, fiecare îşi va primi banii cuveniţi. Locul III-IV îl poţi avea şi dacă faci două – trei antrenamente pe săptămână. Eu am venit la CS Mioveni să promovez, aşa că nu accept ca jucătorii să nu dea totul pe teren şi să nu se implice cu toate puterile la fiecare meci. Cu Petrolul Ploieşti au arătat că pot. În acest retur am pierdut primul loc pe mâna noastră; în mod normal, acum ar fi trebuit să fim detaşat pe locul întâi. Acum stăm la mâna adversarilor şi aşteptăm rezultatele lor”, a tunat Popa.

Dumitru Olteanu

Preşedintele Consiliului Director al clubului, Dumitru Olteanu, a întărit spusele lui Popa. Acesta a suţinut că a a promis jucătorilor că nu vor fi daţi afară în cazul în care se va promova, fiiecare dintre ei având posibilitatea de a-şi propune singur contractul pe care şi-l doreşte. „Conducerea clubului este supărată pe jucători pentru atitudinea de care au dat dovadă mai cu seamă la meciul cu UTA. Dacă ar fi jucat cu dăruire şi devotament, acum eram mai sus în clasament şi nu mai stăteam la mâna altor rezultate ale contracandidatelor noastre. Urmează şase meciuri fatale şi nu avem voie să pierdem niciunul, altfel totul se duce pe apa sâmbetei. Cu vecinii din judeţ de la F.C. Argeş avem meci greu. Ne-au bătut în Cupă, iar noi i-am bătut în turul campionatului. Şi dacă vor să arate că au valoare, trebuie să demonstreze în teren că vor să promoveze”, a punctat Olteanu.

Echipele probabile

F.C. Argeş: Fundulea – Zaharia, Avramescu, Cotigă, Briceag – Alin Popa, Răuţă, Deliu, Boboacă – Rover Cârstea, Marius Ion. Antrenor: Iordan Eftimie.

CS Mioveni: Ilie – Moşteanu, Miulescu, Olteanu, Baicu – Enache, Săndulescu, Sfârlea, Coşereanu – Cl. Ionescu, Ayza. Antrenor: Ionuţ Popa.

Facebook Comentarii

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00