În urma desfăşurării, în data de 4 iulie 2019, a probei scrise la alegere a profilului și specializării -proba Ed), din cadrul examenului de bacalaureat naţional, sesiunea iunie-iulie 2019, vă transmitem următoarele date statistice de la nivelul județului Argeș:

      Bacalaureat 2019 proba Ed) : înscrişi 4274 elevi, dintre care  au fost prezenți 4123.

                   S-au constituit 16 centre de examen.

                   1 elev a fost eliminat, conform metodologiei, la centrul de examen de la Liceul Teoretic ,,Ion Mihalache’’ Topoloveni, pentru tentativă de fraudare a examenului.

                  Rezultatele inițiale, înainte de contestații, vor fi afișate în data de 8 iulie 2019 (până la ora 12.00) iar eventualele contestații pot fi depuse în aceeași zi (între orele 12.00–16.00).

Facebook Comments
Articolul precedentMuniție găsită în curtea unei locuințe din Pitești
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here