2019 este un an de referință pentru International Lazăr Company, unul dintre cei mai mari transportatori din România, având un capital 100% autentic românesc.

Povestea International Lazăr Company a început în anul 1994, iar pe parcursul celor 25 de ani de activitate aceasta a dovedit că merită loialitatea partenerilor, încrederea clienților și calitatea de lider în rândul firmelor de profil din România. Un sfert de veac de existență garantează evoluția grupului de firme Lazăr într-un concern care integrează cele mai diversificate activități.

Spiritul antreprenorial, creativitatea și ideile inovatoare ale fondatorului, omul de afaceri Ion Lazăr, au consolidat baza grupului, constituind temelia dezvoltărilor viitoare.

“Cu ocazia acestei aniversări, dorim să mulțumim tuturor partenerilor și colaboratorilor. Avem încredere că avem toate calitățile pentru a continua cu succes parteneriatul încheiat cu dvs. inițiat în urmă cu 25 de ani”, a declarat Cătălin Lazăr, directorul Comercial al companiei. De asemenea, compania International Lazăr, controlată de antreprenorul argeșean, Ion Lazăr, a finalizat anul trecut cu afaceri de aproximativ 40 de milioane de euro, într-o ușoară scădere față de anul anterior, dar a înregistrat o creștere a profitului, potrivit ZF.ro.

(Antoniu Neguț)

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here