Investițiile continuă în comuna Bradu

Vești bune și pentru locuitorii comunei Bradu. ”Chiar dacă în ultimele luni am traversat cu toții o perioadă dificilă, investițiile în comuna Bradu au continuat în ritm susținut”, afirmă primarul Dan Stroe pe o rețea de socializare.

Vestea bună vine în primul rând pentru părinți, deoarece au fost demarate lucrările pentru construcția creșei din satul Geamăna. De asemenea, încep lucrările pentru introducerea canalizării pluviale pe strada Principală(de la pasarelă până la Aleea Neajlov). Pe mai multe străzi va fi finalizată amenajarea trotuarelor și se vor demara lucrările de extindere a rețelei de gaze pe cele 14 străzi aprobate în anul 2019. Lucrările au început pe strada Liliacului și vor continua pe străzile Salcâmilor, Valea Geamăna, Afinului. O altă lucrare se va desfășura pe strada Castanului, unde va fi introdusă rețeaua de apă.

Facebook Comentarii
Evalueaza articol !
[Total: 0 Average: 0]

Berta-Elena Dima

Născută pe 25 septembrie 1991, Berta Elena Dima este o tânără speranță a presei argeșene!  Este absolventă a Facultății de Jurnalism-Universitatea din Pitești, dar și deținătoare de Master pe Jurnalism Tematic la Universitatea din București! Ii place să scrie, sa danseze, sa se plimbe în aer liber si sa asculte muzică.  ,,Îmi place să observ societatea si sa relatez despre ce se întâmplă în jurul meu''  este mesajul jurnalistei.