În timp ce unele instituții au luat o pauză de o săptămână, încă din data de 26 aprilie, până mâine, 2 mai, la Bascov s-a lucrat intens. Primarul Gheorghe  Stancu a publicat pe pagina sa de socializare câteva poze de la o lucrare de modernizare și amenajare a șanțurilor pluviale din zona Schiau, de pe DN 7C. Aceste lucrări se impun deoarece, în ultimii ani Bascovul a avut probleme serioase cu inundațiile.

În perioada următoare, vor demara lucrările și la un impunător monument al Eroilor, care va fi amplasat în fața Primăriei, menit a marca 100 de ani de existență a României Moderne.

 

Facebook Comments
Articolul precedentDan Badea: Da, recunosc, tai chitanțe la sfârșit de lună!
Articolul următorIstoria zilei de 1 Mai
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here