Centrul Cultural Pitești organizează lansarea volumului de versuri cu titlul „Lumini însingurate” de Nicolae E. Braniște joi, 20 iunie, de la ora 17,00, în Sala Ars Nova, de la Casa Cărții. Născut la Pitești, autorul a absolvit Facultatea de Horticultură din cadrul Institutului Agronomic Nicolae Bălcescu București, și a fost directorul Institutului de Pomicultură Mărăcineni, în perioada 1990-1995. A publicat numeroase cărți și articole de specialitate, dar și volume de versuri și de proză. Este membru al Ligii Scriitorilor Români Filiala Argeș și al Cenaclului Armonii Argeșene, și membru al redacției revistei literare Cuvântul Argeșean. La noul eveniment editorial, Nicolae E. Braniște îi invită pe toți creatorii și iubitorii de literatură locală, pentru a se cunoaște și a purta dialoguri tematice.

Centrul Cultural Pitești organizează în perioada 18 – 20 iunie și alte evenimente cultural-educative:

  • Marți, 18 iunie, de la ora 12,00, în Sala Multifuncțională, de la Casa Cărții, Premiile Filialei Pitești a Uniunii Scriitorilor din România pentru anii 2016-2018, festivitate coordonată de poetul și prof.univ. dr. Mircea Bârsilă – președintele juriului;
  • Marți, 18 iunie, de la ora 15,00, în Sala Simpozion, de la Casa Cărții, ediția din luna iunie a Cenaclului Armonii Argeșene, organizat în colaborare cu Liga Scriitorilor Români Filiala Argeș și redacția revistei literare Cuvântul Argeșean, manifestare lunară, coordonată și moderată de redactorul-șef al revistei literare Cuvântul Argeșean, scriitorul Nicolae Cosmescu;
  • Miercuri, 19 iunie, de la ora 17,00, la parterul Casei Cărții, vernisajul expoziției de pictură, sub genericul “Perspective”, de Adelia Bogdan, artist plastic amator, de profesie asistent medical, care s-a remarcat printr-o serie de expoziții personale în Argeș și în țară.
Facebook Comments
Articolul precedentO arteră importantă a Piteștiului, închisă pentru reabilitare
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here