Astăzi, FC  Argeș a renăscut! În urma unei decizii a Consiliului Local, SCM Pitești, echipă de fotbal care a promovat în Liga a II-a, se va numi din viitorul sezon FC Argeș, echipa iubită a județului! Meritul final al acestui demers îi aparține primarului Piteștiului, Cornel Ionică, om din administrație care merită felicitat pentru această inițiativă.

Ma bucur sa va pot anunta ca astazi a avut loc o sedinta extraordinara a Consiliului Local in care s-a luat o decizie indelung asteptata de catre iubitorii sportului, ai fotbalului si ai echipei FC Arges Pitesti.
Astfel, Consiliul Local a aprobat in unanimitate alocarea sumei necesare pentru achizitionarea brandului FC Arges.
In zilele urmatoare vom finaliza demersurile pentru cumpararea efectiva a brandului si pentru transformarea echipei SCM Pitesti in FC Arges Pitesti, astfel incat legenda echipei lui Dobrin sa continue.
Multumesc pe aceasta cale consilierilor locali pentru sustinerea acestui proiect de suflet pentru noi toti! a scris Cornel Ionică pe contul său de Facebook.

În același timp, trebuie menționat că un fost consilier municipal din legislatura 2012-2016, de la PNTCD, Gheorghe Dinescu, a fost acela care și-a concentrat mai tot mandatul pentru ca brandul FC Arges să fie răscumpărat. Dinescu, deși reprezintă un partid mic, a fost acela care s-a exprimat constant ca FC Argeș să redevină o echipă de elită a României.

La peste un deceniu de la ziua în care predecesorul lui scria epitaful echipei argeșene, iată că primarul Cornel Ionică pune bazele juridice pentru renașterea ei!

Facebook Comments
Articolul precedentPNL Argeș: Promisiunile PSD de guvernare, total populiste!
Articolul următorFAZA ZILEI:Dragnea-Omul Dinamita!
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here