Home Fapt divers Marea de gunoaie de după viitură: Garda de Mediu trimisă în teren pentru cercetări

Marea de gunoaie de după viitură: Garda de Mediu trimisă în teren pentru cercetări

de Argeseanul
50 vizualizări

Faptul că în România există pur și simplu munți de gunoaie în anumite zone nu mai este de foarte mult timp o noutate. Dovada stă și în incidentul neplăcut care s-a petrecut ieri într-o localitate din județul Argeș, când, după ce apele furioase s-au retras au lăsat să se întrevadă o… mare de gunoaie.

Problema nu vine din alte părți, ci chiar de la majoritatea locuitorilor comunei, aceștia stând rău la capitolul depozitarea gunoaielor de orice fel, preferând să le arunce la voia întâmplării. Probabil pe ideea că „nu vede nimeni dacă le aruncăm sau le îngropăm pe unde se nimerește”. Da, oamenii poate se fac că nu văd. Însă Mama Natură nu e la fel de indiferentă, aceasta scoțând la iveală, uneori, o față mai puțin frumoasă a celor care se numesc oameni și locuiesc într-o comunitate.

După viitura care a traversat recent zona, munți de gunoaie au ieșit la iveală pe pârâul Păuleasca-Micești.

„O echipă de la Garda de Mediu – Comisariatul Judeţean Argeş a plecat în teren pentru a identifica zona, respectiv posibila proveniență a deșeurilor. Concluziile vă vor fi aduse la cunoștință în cursul zilei de astăzi!” a declarat Adrian Burgiu, subprefectul județului Argeș (foto).

Vremea capricioasă din această perioadă a dat mari bătăi de cap autorităților din cauza unor evenimente care au survenit. Așa cum vă relatam mai devreme, două mașini de intervenție medicală au fost surprinse de furia apelor fiind necesară intervenția cu un buldoexcavator pentru preluarea echipajelor medicale dar și a vehiculelor.

Facebook Comentarii

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00