În această dimineață, europarlamentarul Maria Grapini (Partidul Popular Umanist-Social Liberal) a fost prezentă la Pitești, unde a susținut o conferință de presă alături de președintele filialei, Cornel Lazăr (foto, stânga).

Pe scurt, Grapini și-a prezentat activitatea din ultima perioadă de la Parlamentul European, declarând că, la viitoarele alegeri locale, PPUSL se va prezenta cu propria garnitură de candidați, urmând ca eventualele alianțe să fie făcute după aceea.

În cadrul conferinței, Maria Grapini și-a prezentat și volumul ,,O voce europeană”, un volum de aproximativ 600 de pagini care cuprinde o serie de inițiative și interpelări. Mai jos, câteva fragmente din conferința de presă:

 

Facebook Comments
Articolul precedentFAZA ZILEI: Luluta
Articolul următorComedie spumoasă la Mioveni!
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here