Milioane de oameni tratați anual cu Ivermectină. Medicul Adina Alberts: „Nu avem niciun motiv să denigrăm această substanță.”

Medicul Adina Alberts, care frecvent emite sfaturi pentru a veni în sprijinul pacienților, afirmă că 50 de milioane de oameni se tratează anual cu Ivermectină, medicamentul recomandat împotriva COVID-19 de medicul român din Las Vegas, Ion Alexie. Adina Alberts afirmă că Ivermectina este utilizată, studiată și folosită de peste 25 de ani, iar studiile făcute până acum privind eficiența împotriva noului coronavirus sunt îmbucurătoate.

„50 milioane de oameni se tratează anual cu Ivermectină. Este utilizată, studiată și folosită de peste 25 de ani… La sute de mii de pacienți (umani) tratați cu Ivermectină până acum, nu credeți că cel puțin dpdv al siguranței administrării, adică al reacțiilor adverse, acest medicament este MULT MAI BINE STUDIAT decât vaccinurile ARN m anticovid actuale?!? Mi-e jenă de penibilul situației în care s-au poziționat niște colegi de breaslă! Medici care au susținut public, zilele trecute, că Ivermectina este un medicament doar pentru uz veterinar, și că este foarte periculos pentru om având efecte adverse groaznice.

Dacă unui jurnalist îi mai poți găsi o scuză atunci când propagă un neadevăr (cu condiția să-l rectifice public), unui medic (fie el și medic veterinar) ignoranța, autosuficiența sau interesul pecuniar imediat trebuie să atragă definitiv obrobiu public! Nu avem niciun motiv să denigrăm această substanță. Studiile încheiate până în acest moment arată rezultate îmbucurătoare vizavi de eficiența Ivermectinei în lupta cu Covid. Sute de alte astfel de studii sunt în derulare în prezent”, transmite Adina Alberts

Facebook Comentarii
Evalueaza articol !
[Total: 1 Average: 5]

Berta-Elena Dima

Născută pe 25 septembrie 1991, Berta Elena Dima este o tânără speranță a presei argeșene!  Este absolventă a Facultății de Jurnalism-Universitatea din Pitești, dar și deținătoare de Master pe Jurnalism Tematic la Universitatea din București! Ii place să scrie, sa danseze, sa se plimbe în aer liber si sa asculte muzică.  ,,Îmi place să observ societatea si sa relatez despre ce se întâmplă în jurul meu''  este mesajul jurnalistei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.