La Mioveni, nici pisica nu fată dacă nu este de acord famiglia Georgescu, în frunte cu ternul și eternul edil de acolo. Săptămânile trecute, am arătat că lucrurile în orașul argeșean nu sunt chiar așa de roz cum o prezintă presa cumpărată la kilogram, evident, pe bani publici. Noul spital are multe probleme, de la proiectare, la aparatura luată la suprapreț. Cât despre personal…

Păi, dacă medici și asistente se găsesc cu greu pentru măgăoaia de beton ridicată în ultimii trei ani, de șefi, șefuți și șefuțe se pare că nu duce lipsă Mioveniul. Săptămâna care vine, se va aranja un nou concurs de ocupare a unei funcții de conducere la spitalul de acolo.

Deocamdată, sunt mai mulți candidați, însă, săptămâna care vine, la Mioveni se va paria pe negru! De ce spunem treaba asta? Mai jos, vedeți o poză în care apare una dintre fetele primarului, Ana Maria Georgescu, cea în roz, din mijloc. Pe doamna din dreapta, îmbrăcată precum bradul de Crăciun, o excludem, cel puțin în materialul de astăzi. Ajungem la doamna cu bluză transparentă și sutien alb (chiar așa o fi decăzut orașul ăla încât nici sutiene de mărime mică și de culoare închisă să nu se mai găsească?). Pe dumneaei o cheamă Alina Ciobanu și a fost secretara primarului Ion Georgescu. Secretară am spus… Păi, de ceva timp, aceasta se află pe un post de conducere la noul spital, în urma unui ,,concurs” cum numai în România se poate face. Și, ce face secretara când ajunge șefi peste medici, asistente și alți oameni bine-pregătiți? Vă spunem noi: urlă la ei, le dă dispoziții…

O altă doamnă în negru care se va bucura de un concurs aranjat, zilele următoare, este Otilia Constantinescu, cea din stânga. Ca performanțe profesionale, și ea are o bogată experiență în făcut cafele și răspuns la telefoane, la biroul primarului. De ce își bagă primarul secretarele în posturi cheie ale noului spital? Poate acestea știu anumite detalii care l-ar putea înfunda pe edil? Putem doar ghici, cert e că, săptămâna care vine, ,,concursul” va fi câștigat de doamna Otilia Constantinescu. În zilele următoare, vom ,,ghici” și alți câștigători ai unor ,,concursuri” pentru posturi de conducere de la Mioveni.

P.S. Luați-vă popcorn și multă cola! Până în iunie veți citi zeci de articole despre ce se întâmplă la Mioveni.

Facebook Comments
Articolul precedentLa mulți ani profesorului Bebe Pătrășcan!
Articolul următorGRAFICUL DE COLECTARE AL DEȘEURILOR RECICLABILE – LUNA NOIEMBRIE
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here