Primăria Oraşului Mioveni şi Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni, cu sprijinul Organizaţiei de Protecţie a Animalelor, “HELFT HANDELN” din Germania, în colaborare cu Federaţia Naţională pentru Protecţia Animalelor (FNPA), derulează:

CAMPANIA DE STERILIZARE GRATUITĂ a CÂINILOR ŞI PISICILOR, acțiune menită să ducă la scăderea numărului anumalelor fără stăpân de pe stradă.

Perioada: 15 – 19 Aprilie 2019, între orele 9:00 – 17:00.

Locaţie: Adăpostul de câini al primăriei – Mioveni, cartier Racoviţa, (la cca 500 m de la baza pantei care urcă spre Institutul de Cercetări Nucleare, stânga pe drumul cu porţi metalice – v. indicator)

Programare şi alte informaţii la tel. 0752.667.119

Atenţie!!! Conform legii, este OBLIGATORIE sterilizarea câinilor cu stăpân! Nerespectarea se sancţionează cu amendă de până la 10.000 Lei (RON)! Noi îţi oferim acest serviciu GRATUIT!

Echipele de medici veterinari vin aici special pentru tine!

Pentru persoanele care nu au mijloc de transport, pentru mai multe animale putem asigura transportul acestora (gratuit)!

NU hrăniţi animalul în ziua castrării!

Vă rugăm aduceţi pentru castrare şi femelele gestante.

Dacă animalul adus pentru sterilizare are şi vreo tumoare sau alte probleme operabile, medicii veterinari vor rezolva de asemenea GRATUIT!

Sterilizările sunt efectuate de echipa de medici veterinari a Cabinetului Dr. Lăbuş & Miaunel, Mioveni.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here