O paradă moto făcută ca la carte, un concert rock de zile mari, multă bere și voie bună-acestea au fost ingredientele primei ediții a festivalului moto „Rock’n’Ride!”, organizat de Bad Breed Motorcycle Club Pitești, Centrul Cultural Mioveni, Primăria orașului și Consiliul Local Mioveni.

Sâmbătă seara, pe scena de la Făget au urcat trupele Kunnstra, Olly of Queens, Fara Vise, Dan Helciug, cu tribut Queen, Trooper.

Poate singurul inconvenient al petrecerii, unul independent de organizare, care a fost foarte bună ținând cont că a fost prima ediție, a fost timpul capricios, care a făcut ca poienița în care a fost organizat evenimentul să devină o veritabilă mlaștină! Cu mai mult sau mai puțin noroi pe ei, iubitorii de motociclete, dar și ai muzicii rock au petrecut până târziu în noapte.

Mai jos, câteva imagini de la atmosfera de sâmbătă, dar și înregistrarea concertului, realizată de echipa Super TV.

Facebook Comments
Articolul precedentSe oprește apa la Bârla
Articolul următorStreet Food Festival Pitești, un eveniment de succes! (video)
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here