Temperaturile plăcute din acest weekend, dar și începutul vacanței pentru cei mai mulți dintre elevii și studenții piteșteni au făcut ca ediția din acest an, a doua, a Street Food Festival să fie un succes! Vineri seara, centrul orașului a fost plin de piteșteni de toate vârstele, veniți atât pentru a degusta preparate culinare originale, de la multitudinea de food-truck-uri ordonate pe aleea principală, cât și pentru a petrece în fața scenei, pe care au evoluat numeroși DJ-i și artiști de muzică tânără.

Până la urmă, succesul acestor tipuri de evenimente care sunt la modă în Occident la Pitești arată că se poate și la noi.

Facebook Comments
Articolul precedentMotoare turate la maxim, în parcul Făget din Mioveni (video)
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here