Administrația Domeniului Public Pitești realizează în această perioadă lucrări de amenajare a noi locuri de parcare în mai multe zone importante din municipiu. Pe Bulevardul Republicii, în zona Centrului de Calcul, a fost extinsă parcarea existentă. Au fost amenajate noi locuri de parcare, în spic și laterale, care nu vor afecta banda de circulație sau fluența traficului.

De asemenea, în Frații Golești, zona de lângă restaurantul Mc Donald’s, prinlucrărilerealizate s-au creatmaimultelocuri de parcare care, de asemenea, au fostrealizateînașafelîncâtsă nu stânjeneascăfluența din trafic.Șiîncartiere au fostdemarateastfel de lucrări care au ca scopcrearea de noilocuri de parcare

Facebook Comments
Articolul precedentStadionul Nicolae Dobrin, reomologat!
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here