Ieri în cadrul Conferinţei Judeţene a TNL Argeş, au avut loc alegeri pentru Biroul Politic Judeţean al Tinerilor Liberali.
În cadrul acestor alegeri a fost ales preşedinte TNL Argeş, cu 124 de voturi pentru din totalul de 141 delegaţi prezenţi. Noul preşedinte ales este Hristescu George, un tânar om de afaceri liberal.
Din structura de conducere a TNL Argeş mai fac parte:
 Dan Petrescu – Preşedinte executiv;
Tudor Laurenţiu – Prim  vicepreşedinte;
Şerban Otilia Gabriela- Secretar General;
Duţă Victor şi Savu Ionuţ Răzvan – Secretari Generali Adjuncţi.
 
La şedinţa de alegeri au participat alături de tinerii liberali, preşedintele PNL Argeş, Miuţescu Adrian, deputatul Dănuţ Bica, Ionescu Lucian Preşedinte Interimar TNL Argeş, Popa Florentin Secretar General PNL Argeş, Gelu Tofan vicepreşedinte PNL Argeş, dl primar Barbu Nicolae, iar din partea conducerii naţionale de tineret au fost alături de noi Alexandru Kocsis şi Crăciun Paul.
Facebook Comments
Articolul precedentFAZA ZILEI:La mana lui Iohannis
Articolul următorAngajăm șofer pentru Comunitatea Europeană!
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here