Potrivit Ordinului Preşedintelui A.N.A.F. nr. 375/14.02.2019, în perioada 18.02.2019 –  30.06.2019, domnului Braia Dumitru, consilier superior în cadrul Serviciului inspecţie fiscală persoane juridice 5 – Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Argeş i se deleagă şi exercitarea atribuţiilor funcţiei publice de conducere vacante de şef administraţie la Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice  Argeş – Direcţia generală regională a finanţelor publice Ploiesti, în conformitate cu prevederile art. 45, alin. (1) si alin. (2) din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

Facebook Comments
Articolul precedentAlertă pentru consumatori! Nereguli grave in hypermarketuri! Descoperiri șocante in urma controalelor
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here