Așa cum spuneam ieri că „Ulciorul nu merge de multe ori la apă.”, se pare că o spun și astăzi, de data aceasta ghinionistul fiind un patron din localitatatea argeșeană Bradu.

Bărbatul în vârstă de 51 de ani, administrator al unei societăți comerciale, este bănuit de evaziune fiscală cu un prejudiciu de aproximativ 666.000 de lei.

Evazionistul a picat în plasa polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș după efectuarea a cinci percheziții în județele Argeș, Mehedinți, Constanța și Teleorman, la domiciliile mai multor persoane bănuite că ar fi complice ale infracțiunii.

Potrivit cercetărilor, în perioada 2008-2010, administratorul societății din Bradu a este bănuit că ar fi înregistrat în evidențele contabile și ar fi declarat organelor fiscale achiziții și servicii de la firme fantomă și firme a cărăr identitate și-ia însușit-o în mod fraudulos.

La percheziții mau fost confiscate acte și documente de contabilitate, precum și două sume de bani, de 3.100 de euro și 6.500 de lei, pe acestea aplicându-se sechestrul asigurator.

La sediul Poliției din Argeș au fost aduse pentru audieri trei persoane.

În sprijinul intervenției au participat și echipaje de polițiști din Mehedinți, Teleorman și Constanța.


Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here