Petrecere dată de o minoră singură acasă, oprită de polițiști

O fată în vârstă de 17 de ani din Pitești a rămasă singură acasă și a organizat o petrecere la care a chemat mai mulți prieteni. În noaptea de 13 spre 14 februarie, polițiștii au fost alertați că dintr-un apartament se aude muzică la volum ridicat, așa că au apărut la ușa fetei. Forțele de ordine au descoperit înăuntru 12 persoane, cu vârsta între 17-21 de ani.

„Ca urmare a celor constatate, au fost aplicate 12 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 2.750 de lei, conform Legii 55/2020 privind unele măsuri de combatere a pandemiei de COVID-19”, informează IPJ Argeș.

Facebook Comentarii
Evalueaza articol !
[Total: 0 Average: 0]

Berta-Elena Dima

Născută pe 25 septembrie 1991, Berta Elena Dima este o tânără speranță a presei argeșene!  Este absolventă a Facultății de Jurnalism-Universitatea din Pitești, dar și deținătoare de Master pe Jurnalism Tematic la Universitatea din București! Ii place să scrie, sa danseze, sa se plimbe în aer liber si sa asculte muzică.  ,,Îmi place să observ societatea si sa relatez despre ce se întâmplă în jurul meu''  este mesajul jurnalistei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.