Petrecere oprită de polițiștii piteșteni. Mai multe persoane au fost amendate

O petrecere care avea loc într-un local din Pitești a fost oprită sâmbătă seara de polițiștii de la Secția 3. În urma controlului, 13 persoane au fost amendate, pentru nerespectarea regulilor de circulație impuse de pandemia de coronavirus.

„Administratorul societății a fost sancționat contravențional, conform Legii 55/2020, fiind instruit cu privire la respectarea normelor de prevenire a infectării și combatere a răspândirii coronavirusului. Totodată, în interiorul localului au fost identificate 13 persoane, care au fost sancționate cu amenzi în valoare totală de 3.500 de lei, pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulaţie (în intervalul orar 23.00-05.00)”, informează IPJ Argeș.

Foto- caracter ilustrativ

Facebook Comentarii
Evalueaza articol !
[Total: 0 Average: 0]

Berta-Elena Dima

Născută pe 25 septembrie 1991, Berta Elena Dima este o tânără speranță a presei argeșene!  Este absolventă a Facultății de Jurnalism-Universitatea din Pitești, dar și deținătoare de Master pe Jurnalism Tematic la Universitatea din București! Ii place să scrie, sa danseze, sa se plimbe în aer liber si sa asculte muzică.  ,,Îmi place să observ societatea si sa relatez despre ce se întâmplă în jurul meu''  este mesajul jurnalistei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.