Markone1 se dovedește a fi extrem de activ în playlistul noutăților autohtone. La doar o lună după ce își lega numele de debutul solo al solistei Cleo, în piesa „Telefonul nu mai suna”, apare cu o nouă piesă, de data aceasta, pe direcție…etno!

Un rapper, două gemene din zona muzicii folclorului și un artist chilian și-ar putea da mâna pentru a cânta Maramureșul? Ei bine, acest lucru a fost posibil, pentru că, în formula MarkOne1, Suzana si Daciana Vlad, Richy B a luat naștere piesa „Haida, Hai”, reprezentativă zonei amintite, dar în care toată România se va regăsi, datorită versurilor ce prezintă frumusețile patriei noastre.

Facebook Comments
Articolul precedentFC Argeş vrea victoria cu Sportul Snagov
Articolul următorHandbalistele alb-violete pot urca în clasament
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here