În weekendul care tocmai a trecut, TV ONLINE Argesplus a făcut un adevărat tur de forță, transmițând în direct principalele evenimente culturale și artistice dedicate zilei naționale.

Astfel, vineri, 29 noiembrie, echipa noastră a transmis Festivalul Național de Muzică Lăutărească Ionică Dinu, organizat de Centrul Cultural Ștefănești, transmisie și înregistrare care s-au bucurat de nu mai puțin de 6000 de vizualizări.

De 1 Decembrie, alte câteva mii de persoane au urmărit transmisia realizată de Argesplus de la parada militară organizată în centrul Piteștiului. Două ore mai târziu, o înregistrare cu un program artistic organizat de cadre didactice și elevi de la Centrul Cultural Ștefănești, s-a bucurat de un binemeritat succes.

La ora 14.00, echipa noastră a transmis un eveniment important pentru localitatea Țițești: lansarea celei de-a doua monografii a comunei, volum care adună informații foarte importante despre istoria și tradițiile comunei, dar și cifre relevante despre activitatea economică și administrativă a ultimilor ani.

Seara, de la ora 18.00, TV ONLINE Argesplus a transmis un concert organizat de către Centrul Cultural Județean cu ocazia Zilei Naționale. De menționat este faptul că transmisia evenimentelor culturale de la Ștefănești și de la centrul Cultural Județean a fost făcută cu trei camere și echipamente auxiliare de ultimă generație, la calitate full-hd.

O parte din evenimentele transmise de noi au fost preluate și de partenerii noștri de la Super TV, Argesplus.ro reușind, în acest moment, să acopere cea mai mare parte din spectrul media, de la presă scrisă, la TV clasic și online.

În perioada următoare, se va implementa un modul de streaming pentru TV Online, modul care va fi instalat atât pe site-ul argesplus.ro, cât și pe paginile web ale partenerilor noștri.

Facebook Comments
Articolul precedent1 Decembrie: Evenimente dedicate de Ziua Națională la Valea Iașului
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here