A fost o zi plină de evenimente culturale și artistice pentru locuitorii din Valea Iașului. Primăria și Consiliul Local, alături de cadrele didactice și de preoții din comună au organizat un program dedicat celor care și-au jertfit viața pentru reîntregirea țării. Copiii celor două școli din localitate au intonat cântece patriotice, semn că românismul, cel puțin în zonele rurale, nu va muri curând.

Elevii, profesorii și conducerea comunei Valea Iașului salută la 101 ani, România Mare! Mult respect români oriunde vă aflați. Cu drag NICOLAE BARBU primar Valea Iașului este mesajul postat de edilul localității.

Facebook Comments
Articolul precedent1 Decembrie: Marșul Unității Naționale de la Târgu-Mureș
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here