Ghinion pentru persoanele depistate (cu ajutorul sistemelor de supraveghere video, amplasate în zona ghenelor de gunoi, pe raza Municipiului Pitești), că au colectat materiale reciclabile fără drept sau au aruncat deșeuri pe domeniul public, în afara locurilor special amenajate au fost sancționate astfel:

  1. Au fost aplicate  41 sancțiuni contravenționale, în valoare de 4.140 lei, persoanelor care au colectat materiale reciclabile, fără drept (PET-uri, ambalaje provenite de la produse alimentare sau nealimentare etc.), utilizând vehicule de natura celor trase sau împinse cu mâna, încălcând astfel prevederile – HOTĂRÂRII CONSILIULUI LOCAL NR. 224/20.12.2012, privind aprobarea unor reglementări cu privire la accesul și deplasarea vehiculelor trase sau împinse cu mâna, în Municipiul Pitești;
  1. Au fost aplicate 24 sancțiuni contravenționale, în valoare de 2.350 lei, persoanelor care au aruncat deșeuri pe domeniul public, în afara locurilor special amenajate, încălcând prevederile HOTĂRÂRII CONSILIULUI LOCAL NR. 197/25.05.2017, privind aprobarea unor măsuri și acțiuni pentru realizarea activității de bună gospodărire și înfrumusețare a Municipiului Pitești.
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here