Home Politic PNL se opune creșterii numărului de bugetari la CJ Argeș

PNL se opune creșterii numărului de bugetari la CJ Argeș

de Argeseanul
330 vizualizări

Grupul consilierilor judeteni ai P.N.L. – Arges ii solicita in mod public domnului Ion Minzina, presedintele Consiliului Judetean Arges, sa retraga de pe ordinea de zi a sedintei extraordinare din data de 7 august 2023 “ Proiectul de hotarare privind aprobarea Statului de functii al aparatului de specialitate al Consiliului Judetean Arges”.
In fapt, prin acest proiect de hotarare, domnul presedinte Ion Minzina, in calitate de initiator, ne solicita sa votam propunerea dumnealui de crestere a numarului de angajati ai Consiliului Judetean Arges cu un numar de 55 de noi posturi, care se adauga la cele 200 deja existente.
Aceasta propunere a domnului Minzana ne-a surprins in mod neplacut, fiind in mod vadit o propunere inoportuna si generatoare de cheltuieli suplimentare consistente, in conditiile in care la nivel national sunt discutii foarte aprinse ce converg catre ideile de restructurare a institutiilor publice si de aplicare urgenta a unor masuri care sa aiba ca efect imediat reducerea cheltuielilor bugetare in toate institutiile publice.
Aceasta propunere a domnului Minzina ne-a surprins neplacut si in conditiile in care noi, consilierii judeteni liberali, lucram la o propunere de restructurare a personalului din cadrul aparatului de specialitate, crezand, cu buna credinta, ca in aceste perioade de criza domnul presedinte Minzina va fi de acord sa renunte macar la unul dintre cei cinci consilieri personali.
Propunerea de marire substantiala a numarului de angajati (cu un procent de 27,5 %) apare ca total inoportuna si prin raportare la faptul ca, asa cum am tot sustinut in ultimii ani, exista prea multe consilii judetene din Romania care au rezultate mult mai bune decat executivul Consiliului Judetean Arges sau care fac chiar performanta in administratia publica cu un numar mai mic de angajati.
Speram ca macar in ultimul an de mandat domnul Minzina sa fie preocupat de performantele profesionale ale angajatilor, iar nu de numarul de posturi libere pe care poate sa le puna la dispozitia aparatului de partid.
Nu in ultimul rand, ii reamintim domnului presedinte Ion Minzina faptul ca la inceputul acestui mandat, atat noi cat si dumnealui am depus un juramant care ne obliga fata de locuitorii judetului Arges.
Lider al grupului- Narcis Sofianu

Facebook Comentarii

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00