Anul 2019 se pare că nu a început cu vești prea bune pentru președintele PNȚCD Argeș, Gheorghe Dinescu.

Potrivit oficialităților Primăriei Pitești, contractul de închiriere pe care partidul îl are pentru spațiul din Bulevardul Republicii, nr.2, unde își desfășoară activitatea, a expirat la data de 31 decembrie, iar începând de anul acesta ar trebui să funcționeze în alt loc. Cum s-ar spune, „Ia-ți jucăriile și pleacă! Aici vine altcineva în locul tău!”.

Primăria vrea să dea respectivul imobil grădiniței care funcționează în vecinătatea imediat apropiată. Nimic rău, la o primă vedere. Însă, privită mai cu atenție, situația respectivei clădiri nu este una tocmai roz, fiind imposibil să funcționeze acolo un spațiu destinat copiilor, totul din cauza stării de degradare în care se află.

În cadrul conferinței de astăzi, președintele filialei PNȚCD Argeș, Gheorghe Dinescu, a adus în discuție această problemă exact asa cum este ea, considerând că nu este corect ceea ce se întâmplă.

Mai multe detalii aflați în materialul video de mai jos și în interviul realizat de echipa noastră pentru ArgesPlus.ro și SuperTv.

Video / Foto: Otilia Bercaru

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here