În urma articolelor din ultimele luni, mulți cititori de-ai noștri au avut impresia că avem ceva personal cu primărița de la Ștefănești, Ioana Dumitru, sau cu consiliera ei personală, Lavinia Năstase. Nu există niciun conflict, personal sau profesional, între membrii redacției noastre și cele două, însă nu putem ignora cum mulți dintre angajații de acolo nu își pot desfășura activitatea  din cauza comportamentului unei colege. Pentru a nu mai fi acuzați de ură și de părtinire, mai jos prezentăm, punctual, doleanțele angajaților Primăriei Ștefănești în ceea ce le privește pe primărița Dumitru și consiliera Năstase, doleanțe transmise redacției noastre:

1.Angajatii din primarie au activitatea cenzurata din cauza prezentei permanente a Mumiei in biroul primaritei, de unde lanseaza critici acide la documentele ce sunt prezentate spre aprobare .

2. Face agenda de lucru a primaritei, ajungându-se la situatia neplacuta in care cetatenii care au probleme de rezolvat trebuie sa se prezinte doar intre orele 8-12, pentru ca dupa aceasta ora primarita dispare cu Miss Autopsia si nu mai revine pana la sfârșitul programului, incuind stampila unitatii in birou, fapt ce face imposibila rezolvarea problemelor ivite de catre viceprimar.

3. In ultima perioada, Mumia a fost trimisa de catre primarita la sedintele consiliului judetean si ale colegiului prefectural, unde a fost data afara pe motiv ca nu are calitatea sa reprezinte instituția.

4. Vine in primarie inaintea tuturor angajaților si face diverse ritualuri, angajatii remarcand la sosire un miros pregnant de ierburi si tamaie. De asemenea, a fost surprinsa în timpul ritualului, facand matanii si gesturi ciudate.

5.Din cauza faptului ca primarita nu a luat nici o măsură vis-a-vis de comportamentul agresiv si jignitor al consilierei sale personale fata de ceilalți angajați, acestia iau in calcul ca masura de protest incetarea activitatii din cadrul instituției, pana in momentul în care mumia isi va revizui atitudinea.

6. Deja sunt plangeri la politie depuse de angajati, de contabila sefa, care din nou a fost batjocorita si amenintata de Mumia ca nu se lasa pana nu o va da afara din primarie. La fel, a fost amenintata si directoarea Cristina Popa. Si cand a venit preotul cu icoana de Boboteaza, a mers cu el prin toate birourile, spunand angajaților „dati bani,dati multi bani,ca asa se da la preot”!

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here