Home Politic Președintele Klaus Johannis: ”Tragedia de la Caracal ne-a arătat cât de multe sunt disfuncționalitățile din interiorul unor instituții ale statului.”

Președintele Klaus Johannis: ”Tragedia de la Caracal ne-a arătat cât de multe sunt disfuncționalitățile din interiorul unor instituții ale statului.”

de Argeseanul
47 vizualizări

Teribilul eveniment petrecut la Caracal, care a îndurerat și revoltat o întreagă națiune, nu a rămas fără ecou în fața lui Klaus Johannis, președintelui României

Iată care este mesajul transmis de acesta referitor la oribila crimă.

Klaus Iohannis: ”Tragedia cumplită de la Caracal ne-a arătat cât de multe și de profunde sunt disfuncționalitățile din interiorul unor instituții ale statului. Incompetența, lipsa unor proceduri clare, corupția, indiferența, toate acestea au dus la un deznodământ cutremurător: incapacitatea statului de a salva viețile propriilor cetățeni.
Am cerut Guvernului ca până la finalul lunii august să adopte o serie de măsuri astfel încât, în situații precum cea de la Caracal, să nu mai existe întârzieri criminale în acțiunea organelor statului. Am și indicat Guvernului în ședința CSAT din 30 iulie ce măsuri esențiale ar trebui luate cu prioritate.
PSD, preocupat însă de soluţionarea crizelor interne, continuă să ignore rezolvarea urgenţelor care sunt importante pentru cetăţeni şi care au un impact direct asupra vieţii şi siguranţei lor de zi cu zi.
Așa se face că legea recursului compensatoriu nu a fost abrogată, deși a generat numeroase efecte negative.

Am ajuns aici pentru că guvernele din ultimii ani au umplut țara de incompetenți în funcții, au fost dați afară prea mulți profesioniști și au fost puși în locul lor oameni incapabili.
Guvernul PSD a făcut mult rău României și ar fi trebuit să plece demult.
Românii își doresc o altă guvernare și o vor avea, o guvernare responsabilă, pentru ca împreună să facem România funcțională
.”.

În concluzie, unul dintre obiectivele principale ale liberalilor este acela de a remedia anomaliile existente în sistem din cauza unei guvernări defectuoase așa cum este cea a României în momentul de față. Se vrea o Românie condusă de oameni capabili, o Românie care să fie a românilor și unde niciunui cetățean să nu îi fie teamă că nu are siguranța de zi cu zi.

Facebook Comentarii

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00