Ieri, la Palatul Parlamentului din București, a avut loc a opta ediție a reuniunii consiliilor directoare aleUNCJR, AMR, AOR și  ACoR,  ocazie cu care a participat și edilul uneia dintre cele mai dezvoltate comune din Argeș, Nicolae Barbu de la Valea Iașului.

Întrunirea edililor din România a avut ca teme, pe de o parte, susținerea proiectelor de interes pentru administrația publică, printre care și mult-clamata descentralizare administrativă și, pe de altă parte, constituirea de parteneriate cu administrățile administrativ teritoriale din Republica Moldova, pentru grăbirea procesului de aderare la Uniunea Europeană.

Printre cei prezenți s-au numărat comisarul european Corina Crețu, viceprim-ministrul Vasile Suciu și Karl Lambertz, Președintele Comitetului European al Regiunilor.

Pentru anul acesta, edilul de la Valea Iașului este optimist cu privire la cheltuielile pentru investiții, cu condiția ca autoritățile centrale să se țină de promisiune și să distribuie localităților banii necesari, ân funcție de numărul de locuitori.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here