Ieri, la Palatul Parlamentului din București, a avut loc a opta ediție a reuniunii consiliilor directoare aleUNCJR, AMR, AOR și  ACoR,  ocazie cu care a participat și edilul uneia dintre cele mai dezvoltate comune din Argeș, Nicolae Barbu de la Valea Iașului.

Întrunirea edililor din România a avut ca teme, pe de o parte, susținerea proiectelor de interes pentru administrația publică, printre care și mult-clamata descentralizare administrativă și, pe de altă parte, constituirea de parteneriate cu administrățile administrativ teritoriale din Republica Moldova, pentru grăbirea procesului de aderare la Uniunea Europeană.

Printre cei prezenți s-au numărat comisarul european Corina Crețu, viceprim-ministrul Vasile Suciu și Karl Lambertz, Președintele Comitetului European al Regiunilor.

Pentru anul acesta, edilul de la Valea Iașului este optimist cu privire la cheltuielile pentru investiții, cu condiția ca autoritățile centrale să se țină de promisiune și să distribuie localităților banii necesari, ân funcție de numărul de locuitori.

Facebook Comments
Articolul precedentDemisie la Primăria Ștefănești: Ion Mihalcea, vicele, a renunțat la funcția publică
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here