Deși ocupa funcția de viceprimar al orașului Ștefănești încă din anul 2016, după alegerile locale, Ion Mihalcea a ales să demisioneze.

Acesta este de părere că partidul – PSD -,nu ar trebui să se simtă afectat din această cauză. hotărârea pe care a luat-o este și spre binele ocuitorilor orașului, spune acesta.

Așa cum deja știți, în interiorul instituției, în ultima vreme au tot existat diverse tensiuni și conflicte care au lăsat ceva urme asupra întregii activități administrative care vizează orașul, principalele fiind blocajele din administrație și cele privind investițiile. Acestea au ajuns să facă parte din „meniul zilnic”.

Din această cauză, cei mai mulți dintre locuitorii orașului erau de părere că vina o poartă Partidul Social Democrat. Gestul făcut de viceprimar, prin darea demisiei din funcția pe care o ocupa, vine pentru a arăta faptul că partidul are intenții cât se poate de bune în ceea ce privește orașul și că nu ține morțiș ca anumite poziții importante să fie ocupate.

Dacă va mai fi sau nu un vice tot din partea social democraților rămâne la latitudinea alegătorilor, partidul în sine neputând și neavând voie să impună alegerea unei persoane anume. Plus de asta, în cadrul Consiliului Local, PSD nu este deloc fruntaș.

PSD a luat hotărârea de a dizolva BPO, pe de-o parte din cauza numeroaselor divergențe apărute între viceprimar și ceilalți consilieri și pe cealaltă din cauza celor cu primărița. Președinte al organizației a fost numit deputatul Nicolae Velcea.

Fostul viceprimar, Ion Mihalcea ocupa și funcția de președinte al filialei social democrate de la Ștefănești până atunci când Biroul a fost dizolvat.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here