Profesoară diagnosticată cu o boală gravă. Operații în valoare de 18.000 de euro

Mihaela Camelia Burciu are 41 de ani și este profesoară de istorie la Școala Gimnazială Valea Danului, Școala Gimnazială Poenarii de Argeș și Școala „George Stephănescu” Aref, Curtea de Argeș. În octombrie 2018 a fost diagnosticată cu cancer pulmonar și mamar, trecând prin chimioterapie, operație și radioterapie. În ianuarie 2021 dascălul a primit încă o veste extrem de tristă, i-au fost descoperite metastaze pulmonare, în prezent urmând tratament chimiorerapic, paliativ.

Pentru profesoară există însă o speranță, ablația laser a metastazelor pulmonare la Apollo Garden Medical Debrecen, o clinică de Ungaria. Mai exact, femeia trebuie să sufere două intervenții, câte una pentru fiecare plămân, în valoare totală de 18.000 de euro. Prima operație este programată pe 12 martie, iar cea de-a doua în aprilie. Orice ajutor din partea dumneavoastră o poate ajuta să își recapete sănătatea. Cei care doresc să ofere un sprijin o pot face lăsând o donație la numărul de cont RO85BNCB00240943940, Mihaela Camelia Burciu, Banca Comercială Română.

Facebook Comentarii
Evalueaza articol !
[Total: 0 Average: 0]

Berta-Elena Dima

Născută pe 25 septembrie 1991, Berta Elena Dima este o tânără speranță a presei argeșene!  Este absolventă a Facultății de Jurnalism-Universitatea din Pitești, dar și deținătoare de Master pe Jurnalism Tematic la Universitatea din București! Ii place să scrie, sa danseze, sa se plimbe în aer liber si sa asculte muzică.  ,,Îmi place să observ societatea si sa relatez despre ce se întâmplă în jurul meu''  este mesajul jurnalistei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.