Prinse la furat de fier vechi la Alprom

Șase femei de etnie romă au intrat în acest sfârșit de săptămând în sediul societății Alprom, cu intenția de a fura fier vechi. Acestea au fost surprinse de paznic, care a alertat imediat jandarmii.

„Cele șase persoane au fost sancționate atât conform Legii 61/1991 pentru încălcarea normelor de acces, cât și conform Legii 55/2020 pentru că nu purtau masca de protecție. Reamintim că acest gen de acțiuni se vor desfășura în toate localitățile județului, atât independent cât și în cooperare cu alte structuri până la încetarea măsurilor restrictive”, informează Inspectorarul de Jandarmi Județean Argeș.

Facebook Comentarii
Evalueaza articol !
[Total: 0 Average: 0]

Berta-Elena Dima

Născută pe 25 septembrie 1991, Berta Elena Dima este o tânără speranță a presei argeșene!  Este absolventă a Facultății de Jurnalism-Universitatea din Pitești, dar și deținătoare de Master pe Jurnalism Tematic la Universitatea din București! Ii place să scrie, sa danseze, sa se plimbe în aer liber si sa asculte muzică.  ,,Îmi place să observ societatea si sa relatez despre ce se întâmplă în jurul meu''  este mesajul jurnalistei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.