Home Politic Profil de tânăr politician – Bogdan Urluescu, preşedintele OTPDL Curtea de Argeş

Profil de tânăr politician – Bogdan Urluescu, preşedintele OTPDL Curtea de Argeş

de Dan Badea
48 vizualizări

A împlinit 23 de ani zilele trecute şi, la vârsta sa, se poate lăuda cu o carieră politică de invidiat. Bogdan Urluescu ocupă funcţia de preşedinte al Organizaţiei de Tineret Curtea de Argeş, primvicepreşedinte al PDL Curtea de Argeş şi secretar executiv al OTPDL. Este director al Fabricii de Cherestea de la Domneşti, din cadrul Direcţiei Silvice Argeş. Nici la capitolul studii tânărul nostru politician nu stă prost. A absolvit Colegiul Naţional „Vlaicu Vodă”, din Curtea de Argeş, apoi Facultatea de Management-Marketing, din cadrul Universităţii Româno-Americane. În prezent, urmează cursuri de master la ASE Bucureşti şi Facultatea de Silvicultură de la Braşov.

„Nu aş putea să fiu la alt partid decât la PDL!”

Bogdan Urluescu a intrat în politică în anul 2007. „Încă din acea perioadă am deţinut mai multe funcţii. Am fost vicepreşedintele biroului permanent judeţean, apoi secretar executiv al organizaţiei de studenţi, în cadrul Biroului Permanent Naţional. Nu pot să spun că nu am întâmpinat dificultăţi, dar intrând într-o echipă dinamică mi-a fost foarte uşor să evoluez. Am intrat în politică deoarece mi-au plăcut politicienii din acest partid şi pentru faptul că în PDL te poţi afirma mult mai uşor, ca tânăr, decât în altele. De fapt, nu aş putea să fiu la alt partid decât la PDL. Într-o perioadă în care tinerii sunt total bulversaţi, consider că noi, tinerii implicaţi în politică, putem să facem mai multe pentru ei,” a declarat Urluescu.

„În politică sunt şi dezamăgiri, dar trebuie să treci peste acest aspect!”

O carieră în politică nu se poate face peste noapte şi fără greutăţi, iar acest lucru l-a simţit, din plin, şi Bogdan Urluescu. „Nu cred că este cineva din politică să spună că nu a avut dezamăgiri de-a lungul anilor. Şi mie mi s-a întâmplat, dar sunt prea tânăr pentru a renunţa aşa de repede. Am o viaţă întreagă în faţă, iar acesta este un avantaj. La clasa politică românească urăsc neînţelegerile dintre partide, mai ales când e vorba despre momente cruciale pentru ţară,” a mărturisit Bogdan.

„Tinerii din PDL sunt mai curaţi”

Ca orice tânăr din politică, Bogdan Urluescu are şi el modelele sale. „La nivel local, îi apreciez foarte mult pe domnii Ştefan Lăzăroiu şi Mircea Andrei, cu care colaborez foarte bine. La anul, voi candida la alegerile locale şi sunt convins că voi beneficia de ajutorul dumnealor… La nivel naţional, îi apreciez pe Emil Boc, Roberta Anastase, Traian Băsescu şi lista poate continua. datorită acestor oameni, tinerii din PDL sunt mai curaţi decât alţii, de la celelalte partide, deoarece am învăţat de la seniorii noştri,” a încheiat Bogdan Urluescu.

Facebook Comentarii

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00