Home Prima Pagina Program pentru liceeni

Program pentru liceeni

de Dan Badea
52 vizualizări

 

Liceeni din Mărăcineni au participat în perioada 16-18 noiembrie la programul Pact pentru comunitate argeșană pentru a-și îmbunătăți rezultatele școlare și pentru a-și dezvolta noi abilități personale. La acțiunea desfășurată de către Asociația Ordes în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Argeș , finanțat de către Fundația

Pact au participat 14 elevi aflați în dificultate.

La sfârșitul acestei luni, alți 16 elevi din Costești, din familii cu venituri reduse, ai căror părinți sunt plecați în străinătate sau care sunt discriminați pe baza etniei vor participa la o excursie și un workshop de dezvoltare personală. Folosind metode interactive ca jocurile de rol și concursurile, workshop-ul are ca scop motivarea elevilor și convingerea lor de importanța terminării studiilor pentru a obţine noi oportunități în viitor. Nu în ultimul rând, proiectul își dorește să le ofere celor 30 de tineri un exemplu de succes privind potențialul lor și rolul pe care îl pot juca în abordarea problemelor cu care se confruntă ei și comunitatea lor.

Inspectoratul Scolar Arges si Asociatia Ordes implementeaza acest proiect adresat elevilor de liceu care provin din medii defavorizate și care, din acest motiv, sunt mai puternic expuși riscului de a avea performanțe școlare slabe cu scopul de ai motiva să obţina rezultate bune şcolare.

Foto/Text: Mihai Neacşu

 

Facebook Comentarii

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00