S.C. Publitrans 2000 S.A. a obţinut Locul I în “Topul National al Firmelor”, premiul decernat fiind oferit de Camera de Comerţ şi Industrie a Romaniei.

Pe aceasta cale dorim să împărtășim cu dumneavoastră  bucuria prilejuită de acordarea “Premiului Naţional pentru Întreprinderi Mari” la secţiunea “Transporturi Urbane, Suburbane şi Metropolitane de călători pe anul 2017”, companiei Publitrans 2000 S.A.

În baza unei metodologii complexe, transparente şi unitare la nivel naţional, Camera de Comerţ şi Industrie a Romaniei a efectuat un clasament al celor mai performante companii din Romania, Publitrans 2000 S.A. poziţionându-se pe primul loc în domeniul ei de activitate.

Facebook Comments
Articolul precedentConcert de muzică franţuzească
Articolul următorFAZA ZILEI:Nu-si cauta loc de munca!
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here