Home Politic Rareș Bogdan, reacție explozivă la adresa premierului României: „Viorica Dăncilă duce România în mormânt!”

Rareș Bogdan, reacție explozivă la adresa premierului României: „Viorica Dăncilă duce România în mormânt!”

de Argeseanul
56 vizualizări

Europarlamentarul liberal, Rareș Bogdan, este de părere că Viorica Dăncilă ar trebui să demisioneze deoarece cu cât stă în continuare la Guvern nu face decât să aducă deservicii României care la momentul actual a ajuns ca o dinamită gata să explodeze în orice moment.

Iată ce a declarat europarlamentarul:

Doamnă Dăncilă, dumneavoastră și PSD distrugeți în continuare România, o împingeți în sărăcie, în mormânt! Fiecare oră pe care o petreceți în fruntea Guvernului este ca o încărcătură de dinamită căreia îi auzim cronometrul și ne cutremurăm. Plecați! Luați-vă gașca de incompetenți, de ticăloși, de pile utile, de slugi și valea! Faceți atât de mult rău societății, mecanismelor statului, încât transformați totul într-o ruină! Se alege praful de tot!
Vă spun eu ce e indecent, doamnă PM: faptul că mințiți cu o cadență pentru care katiușele, „orgile lui Stalin”, ar fi invidioase. Însă dacă ele aruncau rachete cu oarecare precizie, dumneavoastră trageți fără să nimeriți. Ba da, vă nimeriți în genunchi și vă ruinați și partidul. Cei care v-au scris discursul nu v-au învățat că minciunile, dacă recurgeți la ele, trebuie să nu poată fi demontate? Nu v-au spus. Prin urmare, sunteți ridicolă, doamnă PM! Nu poți spune în fața unei țări întregi că betonul se toarnă de jos în sus, căci râde lumea, zău așa!
Este evident pentru toți oamenii cu peste 3 neuroni că președintele Klaus Iohannis folosește toate instrumentele legale pentru a opri invazia de legi pe care PSD le adoptă împotriva oricărei logici economice, sociale, juridice. Președintele Iohannis v-a respins până acum miniștrii deoarece erau o palmă la adresa românilor, dar dvs continuați să-i forțați mâna! De altfel, ați făcut propunerile anticipând totul, sperând să aveți ocazia de a vă victimiza. Dvs spuneți că vă blochează și afirmați că este indecent?! Câtă ipocrizie!! Ce s-ar întâmpla cu țara asta dacă ar fi lăsată la cheremul unor inși fără conștiință, care o folosesc ca pe o vacă de muls, care au drept unic scop să-și înmulțească banii, în disprețul a milioane de români săraci? Știți că aproape 40% din populația acestei țări se zbate în sărăcie? Știți că un sfert de milion de copii, ai căror părinți i-au lăsat la bunici, la rude, adorm plângând? Cine le-a alungat părinții din țară, forțându-i să-și caute bunăstarea în patrii închiriate, nu PSD? Și continuă să plece, împingându-ne către o iarnă demografică!

Consecința guvernării dvs este devastatoare pentru toată populația României, nu doar pentru mediul de afaceri: țara supraviețuiește pe datorie, lipsa investițiilor duce direct la sărăcie, alimentele se scumpesc de la zi la zi și dvs vă permiteți să aruncați vina către alții?

Dvs vorbiți de un spectacol de prost gust? Dar ce, eu m-am dus în capot să-mi ud picioarele în mare, cu Orlando și Fifor, de Ziua mondială a Sărutului, în timp ce în restul Europei de Est se comemorau victimele deportărilor staliniste?
Nu vă este rușine să pretindeți că președintele „blochează Guvernul fără niciun argument?” Nu vă este, așa cum nu v-a fost nici să vă înconjurați de incompetenții care v-au informat că pe 10 august 2018 a fost o încercare de lovitură de stat. Iar contestatarilor care au cerut căderea Guvernului, slugile Guvernului le-au răspuns cu gaze și bastone, deși protestau pașnic. Să nu uităm!! Dvs vorbiți de decență, de la șefia unui partid care a încercat să pulverizeze Justiția, să măcelărească legislația penală pentru a salva niște infractori? Dvs vorbiți de indecență, când aveți tupeul să-l propuneți pe Meleșcanu la șefia Senatului? Dvs vorbiți de indecență, când tragedia de la Caracal arată falimentul statului pe care-l patronați?
A trecut o lună de la ședința CSAT în care domnul Iohannis a cerut măsuri URGENTE, a venit și cu soluții CONCRETE, dar ce ați făcut dvs? L-ați scos în față pe Arafat, ați mutat șefii Poliției dintr-o funcție în alta, ați mimat!!
Este atâta disperare în România și sunt atât de cumplite riscurile economiei încât orice partid responsabil trebuie să facă totul pentru a vă înlătura de la Palatul Victoria. Da, ați plasat bombe și continuați să o faceți, dar a nu face nimic echivalează cu complicitatea la crimă!
Noi ne asumăm misiunea de a face ceva concret. Începem prin a vă da jos, căci nu se mai poate!”
.

Facebook Comentarii

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00