Marius Bănulescu a trimis o scrisoare deschisă medicilor care s-au declarat nemulțumiți de decizia Înaltei Curți de Casație și justiție privind plățile suplimentare și donațiile de la pacienți, precizând că au dreptul să primească astfel de „atenții” pentru că „nu sunt funcționari publici”.

La începutul scrisorii publicată pe criterii.ro, Bănulescu precizează că nu se adresează întregii categorii profesionale, ci doar „ïubitorilor de plicuri pătrate”, care s-au declarat sideraţi de faptul că ar putea fi condamnați pentru conţinutul acelor plicuri.
„Eu cred că nu aţi ştiut niciodată ce se află înăuntrul lor, iar dacă aţi ştiut vă spun de pe acum că aţi fost inumani .

De ce cred asta ? Păi ştiţi voi oare câtor copii li s-a luat de la gură ca acele plicuri să conţină “ceva” ? Ştiţi voi oare câţi au vândut ce aveau pe acasă ca să audă din gură dumneavoastră cuvântul magic “se rezolvă”? În presă aţi spus adevăruri trunchiate … Aţi spus că plicul este o recunoştinţă a pacientului pentru “devotamentul”, „profesionalismul” şi grija cu care l-aţi tratat .
Eu zic că nu este aşa …Ce vă sperie pe voi este „flagrantul” care poate să vă doboare pentru că plicul vine înainte de actul medical …

Articolul întreg pe https://iubescromania.net/scrisoare-deschisa-catre-medici-daca-astazi-v-ar-lua-foc-casa-cum-v-ati-simti-daca-pompierul-ar-astepta-plicul-stand-cu-cisterna-plina-langa-flacarile-care-va-mistuie-agoniseala-de-o-viata

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here